Onze aanpak

Door de toenemende flexibiliteit van verzekeringen en de complexiteit van de regelgeving is financiële planning een kwestie van professioneel en persoonlijk advies geworden. De Futurum groep streeft naar een toekomstgerichte, persoonlijke manier van financiële planning. Met veel kennis en ervaring, opgedaan bij een traditioneel verzekeringsintermediair.

Futurum geeft altijd een onafhankelijk en objectief advies over verzekeringen, investeringen, pensioenen en employee benefits. Futurum werkt samen met een accountant, een vermogensbeheerder en een fiscalist. Bovendien heeft de Futurum groep contact met alle gerenommeerde verzekeraars van Nederland. Wij kunnen u dus op alle gebieden van dienst zijn.

Bij uw eerste kennismaking met Futurum willen we uw wensen horen. Na een risico-analyse van uw bedrijf en/of persoonlijke situatie overleggen we gezamenlijk over de uitvoering en begeleiding. We houden rekening met de zekerheden die u wenst en de kosten daarvan. Zo komt u, samen met Futurum, tot het beste plan voor de toekomst.