Welkom op de website van Futurum-Groep

Wij gaan verhuizen!

Vanaf 2018 bent u welkom op de Lindelaan 101 D in Loosdrecht.

De medewerkers van Futurum groep streven een hoge graad van dienstverlening op het terrein van financiële zaken na. U kunt hierbij denken aan zowel schade- als ook levensverzekeringen, maar ook voor een hypotheek- en/of pensioenadvies en andere financiële vragen kunt u bij ons uitstekend terecht.

Wij helpen u graag !

Graag nemen wij de tijd om in een persoonlijk gesprek met U dieper op bepaalde zaken in te gaan, want de wereld om ons heen is constant in beweging. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en het wordt steeds moeilijker om de gevolgen daarvan te overzien. Want welke financiële risico's brengen die ontwikkelingen met zich mee? Welke zijn aanvaardbaar en welke moet U wel of niet verzekeren? Gelukkig kunt U met deze vragen bij ons terecht. Wij van Futurum groep bv hebben deskundige adviseurs met ruime ervaring op dit terrein. Zij kunnen advies geven voor optimale bescherming tegen uiteenlopende risico's.

Neem gerust contact met ons op als u specifieke wensen heeft of vragen wilt stellen over ons aanbod. U kunt ons op kantoortijden bereiken op telefoonnummer: 035-6461212. Of stuur een e-mail

FUTURUM GROEP BV : OMDAT ALLES EN IEDEREEN ANDERS IS !